Joshi Eyewear: exclusief voor de onafhankelijke opticien
04 Oct

Nieuwe eyewear-trends voor jou gespot in Parijs

Afgelopen weekend spotten wij deze vier eyewear-trends voor jou tijdens SILMO Paris. Check it out!

05 Sep

Sneak peek nieuwe collectie FW 19|20

In dit korte filmpje van de Joshi Eyewear fotoshoot van afgelopen week vang je alvast een glimp op van onze spiksplinternieuwe Joshi Eyewear collectie FALL WINTER 2019|2020.

04 Jul

Hello Summer!

Het is zonnebrillentijd! Nu ben je weliswaar geen Joshi Sunglasses van ons gewend, maar we verklappen je in deze blog hoe je een Joshi eenvoudig omtovert tot hippe zonnebril.

12 Jun

Over Vaderdag, muilezels, Parijs en stoere brillen...

Wat hebben Vaderdag, muilezels, de Eiffeltoren en mooie Joshi’s voor stoere mannen met elkaar te maken? Dat ontdek je in deze nieuwe blog van Albert.

09 May

Deze 4 trendkleuren mogen niet ontbreken in jouw collectie

In deze nieuwe inspiratieblog ontdek je alles over de actuele brillentrendkleuren. Wij zetten de belangrijkste vier in de schijnwerpers. Lees en kijk je mee?

18 Apr

Dit zijn dé TREND MATERIALS van 2019

In deze nieuwe inspiratieblog ontdek je alles over de actuele trend-materialen. Wij hebben de belangrijkste 3 voor je op een rij gezet.

02 Apr

Dit zijn dé 4 TREND SHAPES van dit moment

Wat zijn dé TREND SHAPES in 2019? Welke vormen springen eruit en waar moet je op letten als brilleninkoper? In deze blog hebben wij de 4 belangrijkste trend-vormen voor je samengevat.

21 Feb

Pick your favorite(s)!

Moeite met kiezen uit al onze nieuwe Joshi’s? Begrijpen wij. Daarom hebben wij deze zes beauties voor jou geselecteerd. Kijk snel mee en laat je inspireren.

16 Jan

De belangrijkste nieuwe brillentrends voor 2019

Yes, het is weer tijd om nieuwe brillen in te kopen. Dus wil jij natuurlijk weten wat de nieuwe trends zijn voor dit jaar. Je ontdekt ze nu in deze inspiratieblog.

13 Dec

New arrivals: 5 toppers in de spotlights

De nieuwe Joshi-collectie staat als een huis. In deze blog zetten we de eerste 5 toppers in de spotlights. Gluur je mee?

06 Nov

De kunst van het verleiden

Elke 13e bewoner van moeder aarde ‘zit’ op Facebook. Jouw toekomstige klant vast ook. Wat doe jij om hem of haar te verleiden?

21 Aug

Collectie FW 18|19: dit zijn onze 5 lievelingen

De gloednieuwe Joshi Eyewear Collectie FW 18|19 ligt te popelen om het daglicht te zien. Ook wij kunnen niet wachten om al dit moois met jou te delen. Ontdek hier onze 5 Joshi lievelingsbrillen.

04 Jul

Joshi FW 18|19 coming soon; take a sneak peek

Terwijl iedereen heerlijk in de zomerflow zit, staat bij ons alles in het teken van de nieuwe Joshi herfst- & wintercollectie. En, oh boy, wat is het weer een gave collectie. Take a sneak peek!

14 Jun

Joshi, made in Shenzhen: een kijkje in de keuken

Shenzhen. Noem het maar gerust dé brillenstad van China. En onze Joshi’s komen daar ook vandaan. Onlangs namen wij zelf een kijkje in de keuken van een aantal leveranciers. Kijk je mee?

07 May

De fraaiste brillen voor kekke mamma's & andere mooie vrouwen

Van ultra vrouwelijk tot ‘boyfriend style’. Kleurrijk & uitgesproken of juist ingetogen & minimalistisch. Iedere vrouw vindt in de Joshi Eyewear-collectie de ideale bril die haar persoonlijkheid o...

13 Mar

Een kijkje achter de schermen in Milaan

Neem een kijkje ‘achter de schermen’ bij de totstandkoming van onze nieuwe Joshi wintercollectie tijdens de MIDO in Milaan.

26 Jan

Mijn 3 Joshi lievelingsbrillen

De nieuwe Joshi collectie SPRING 2018 trekt de wijde wereld in. Zoals altijd, zijn er weer een paar modellen die mijn hart veroveren. Ontdek hier mijn drie Joshi lievelingsbrillen.

19 Dec

Een spetterend en tevreden 2018!

Kerstmis. Een mooi moment om even stil te staan bij alles wat er het afgelopen jaar is gebeurd. En dat was best veel. Wij blikken apetrots en tevreden terug...

05 Dec

Wie zoet is, krijgt… een nieuwe Joshi double bridge?!

Terwijl Sinterklaas vanavond met cadeautjes strooit, zouden wij die lieve Sint ook wel willen verrassen met een presentje. Want hij lijkt al héél lang niet meer bij een opticien te zijn geweest…

17 Nov

Winter | Lente 2018: dit zijn de 5 hipste brillentrends!

De winter staat voor de deur en voor je het weet is het alweer lente… Wat zijn begin volgend jaar de 5 hipste brillentrends? Ontdek het in deze blog.

03 Nov

Me, my selfie and I & de selfie-muur

De selfie-muur: een super eenvoudige, maar bijzonder doeltreffende manier om de betrokkenheid met je klant te vergroten en meer brillenfans voor jouw optiekwinkel te winnen.

16 Oct

Par(ad)ijsvogel in Le Marais

Hoe een Paradijsvogel in het hart van de Joodse gemeenschap in Parijs mijn dag bijzonder laat kleuren…

07 Sep

Nieuwe collectie FW17|18: dit zijn onze troetelkindjes

Met maar liefst 26 nieuwe modellen staat de Joshi Eyewear-collectie stevig op haar benen. Hoewel ik al mijn lievelingetjes aanbid, springen er altijd een paar troetelkindjes uit. Ik verklap je welke d...

17 Aug

Sinterklaas in augustus!

Midden in augustus voel ik me weer dat kleine meisje van 6 jaar dat vol verwachting klaarzit op Pakjesavond; de nieuwe herfst- en wintercollectie druppelt binnen!

19 Jul

Epiphany in Sevilla

Hoe een faux-pas in Sevilla leidde tot een wel zeer bijzondere ervaring. In het zuiden van Spanje kwamen we opeens onszelf tegen…

30 Jun

Trend zomer 2017: Vintage is hot!

Monturen in vintage stijl zijn niet meer weg te denken uit het actuele brillen-straatbeeld. Welke vormen zijn hot en wat typeert een vintage bril? Dat ontdek je in deze blog.

29 Jun

Onze kersverse website is in de lucht; the making off…

De nieuwe website van Kruytzer TREND EYES is in de lucht. Yeah! Vorige week kreeg ik de finale versie te zien en kon ik mijn ‘kindje’ eindelijk in het echt vasthouden. Maanden werk is eraan vooraf...

24 Feb

Benvenuti a Milano

Mijn hart maakte een sprongetje toen ik op die vroege zondagochtend in Milaan het voorjaar rook. Een niet te omschrijven geur, maar wel onmiskenbaar die van de LENTE!

20 Feb

Do it with passion or not at all…

Veel mensen hebben er last van; het gevoel dat je bekruipt op zondagavond. Een gevoel van tegenzin. Het besef dat het weekend op z’n einde loopt en je de volgende dag weer naar je werk moet…