Terug naar overzicht

Be connected

22 Dec 2022

Pas wanneer je volledig jezelf kunt zijn, ontstaat een gevoel van verbinding. Die verbondenheid voelen & uitdragen, dat is waar het om gaat in het leven.

Gezien en gehoord worden.
Het gevoel hebben dat je er mag zijn.
Gewoon zoals je bent.
Niets meer, niets minder.

Pas dan, wanneer je jezelf kunt zijn, ontstaat een gevoel van verbondenheid.

Met dierbaren, vrienden, familie en met collega’s.

Verbonden

Wij voelen ons ook verbonden met jou. Soms op afstand, dan weer dichtbij. Online via social media of live tijdens een bezoek bij jou in de winkel. Of via de fijne gesprekken aan de telefoon.

Die verbinding voelen met jou maakt dat wij ons werk met veel plezier doen.

Een goed jaar

Hoewel we onze brillenleveranciers ook in 2022 niet fysiek in de ogen konden kijken (onze Chinese partners mochten dit jaar opnieuw niet reizen), is het ons gelukt om met hen op afstand verbonden te blijven.

Er ontstond ondanks deze beperking een prachtige Joshi Collectie waar we met veel toewijding en plezier aan hebben gewerkt.

De vruchten daarvan hebben we mogen plukken. Het was een goed jaar.

Korte pauze

De Kersttijd gaan we gebruiken voor dat wat we diep in ons hart het meest belangrijk vinden: echte aandacht voor elkaar en voor ons gezin. Even de telefoon op stil, even vertragen.

Wij danken jou voor het lezen van onze inspiratiemails, voor het volgen op Instagram en Facebook, voor het leuke contact in de winkel, de bestellingen die we voor je mochten inpakken en voor je enthousiasme voor ons brillenlabel.

Wij wensen je liefdevolle dagen toe,

Albert & Ilse

 

Geschreven door:

Ilse Kruijtzer

Laatste Blogs