Terug naar overzicht

Groei & verbinding

12 Dec 2023

Het einde van het jaar is in zicht. Dit is voor ons altijd een moment voor reflectie en vooruitkijken. Dit jaar hebben we veel om dankbaar voor te zijn.

We zijn trots op wat we dit jaar hebben bereikt. Onze nieuwe collecties, onze groeiende community op social media, de persoonlijke ontmoetingen in de winkel, de gezellige en vaak persoonlijke gesprekken aan de telefoon, nieuwe klanten die ons hebben gevonden en vaste klanten die ons steeds weer hun loyaliteit tonen.

Dit alles heeft ons geïnspireerd en gemotiveerd. Het enthousiasme van onze klanten en dat van ons hele Joshi team, onze gezamenlijke passie voor het Joshi label, vormen de dagelijkse drijfveer achter ons werk.

Nieuwe kansen

Terwijl we terugkijken op een jaar van groei en verbinding, kijken we ook met spanning uit naar de nieuwe kansen die 2024 brengt. 

Zoals de verhuizing naar ons nieuwbouwpand, van waaruit we ons werk nóg beter en prettiger kunnen doen. Natuurlijk nog meer schitterende brillen bouwen. En veel veilige en filevrije kilometers op de weg in onze gezellige brillencamper. 

Iets anders om naar uit te kijken, is de lancering van onze vernieuwde webshop in het nieuwe jaar. Deze update is een weerspiegeling van onze voortdurende inzet om jou een nog betere ervaring te bieden. We hebben geluisterd naar je feedback en zijn hard aan het werk om een online ruimte te creëren, die zowel gebruiksvriendelijk als inspirerend is.

Kerst

We staan aan de vooravond van Kerst, een periode die draait om oprechte momenten samen.

In deze tijd is het net zo belangrijk om ook aan jezelf te denken. Wij doen dat door een pauze in te lassen van de digitale wereld. Tijd om te onthaasten, te reflecteren, te waarderen en te genieten van de eenvoudige dingen in ons leven. Wij nodigen je uit om met ons mee te doen. Neem jij ook een moment voor jezelf?

Wij wensen je alvast een stralend 2024!

Lieve groet, 
Albert & Ilse

 

 

Geschreven door:

Ilse Kruijtzer

Laatste Blogs