Terug naar overzicht

Mannenstijlen die in 2024 de trend zetten

06 Jan 2024

Dit jaar zetten wij de toon met onze EXCLUSIEVE collectie mannenbrillen - zes nieuwe designs die stijl, comfort en individualiteit uitstralen.

Ruim 25 jaar ervaring in de brillenmode-industrie, maar zeker ook ons onderbuikgevoel fluisteren ons in dat er een trendbeweging is naar een clean, rustig & contemporary brildesign.

Met dit in ons achterhoofd hebben wij zes gloednieuwe herenmodellen ontworpen met de moderne man voor ogen. Het resultaat: stoere grote looks tot klassieke designs met een eigentijdse twist.

Praktisch versus modestatement

De meeste mannen zijn op zoek naar een bescheiden betaalbare bril met een praktische functionaliteit. Het modieuze aspect komt vaak pas als tweede punt om de hoek kijken. 

In onze herencollectie kan iedere man een bril vinden. De praktische brilldrager, maar ook de man die met zijn bril zijn persoonlijkheid wil onderstrepen en een modebewust statement wil maken.

Wij nodigen je van harte uit om kennis te maken met onze zes nieuwe modellen. Ontdek zelf hoe ze kunnen bijdragen aan de diversiteit, aantrekkelijkheid en betaalbaarheid van jouw winkelaanbod. 

 

1. Joshi 8142 #praktisch&groot


Op zoek naar een robuuste mannenbril? Model 8142, gemaakt van sterk stainless steel, is precies wat je nodig hebt.

Met zijn forse maat 59-13-145 biedt deze Joshi optimaal draagcomfort en een markante uitstraling voor de man met een forser gezicht. 

Om het comfort te verhogen, zijn de meeverende pootjes gemaakt van acetaat. We konden het niet laten en hebben een ietsie-pietsie franje toegevoegd aan het hoekstuk. ;-)

Qua kleurkeuze houden we het vooral simpel: bruin (kleur 2), zwart (kleur 3) en blauw (kleur 4). Een selectie die perfect aansluit bij de voorkeur voor eenvoud van de meeste mannen.

Zoekt jouw mannelijke klant het minder bescheiden, heeft hij lef en gaat hij voor een modekleur? Dan bied je hem het roségouden model aan (kleur 1). 

Trouwens, deze laatste tint is ook heel gaaf met meekleurende of dégradé kleurende brillenglazen.

 

2. Joshi 8137 #gewaagd


Dit model heeft dezelfde grondslag als zijn collectiegenoot hierboven in stainless steel. 

Het hoekstuk en het veerdesign zijn identiek, maar de vergelijking stopt bij het design van het voorstuk. Joshi 8137 heeft een opvallende dubbele brug. 

De bril is verkrijgbaar in drie kleuren. Allereerst mat zwart en mat blauw. Bij deze twee kleuren valt het uitgesproken frontdesign minder op. Bij de roségouden uitvoering echter, komt het opvallende design des te meer naar voren. 

Deze schijf in maat 57-14-145 is uitermate geschikt voor de man met een forser gezicht.
 


3. Joshi 8140 #kantigkunststof


Dit kunststof model is met zijn gefarceerde fronten he-le-maal on trend.

Het minimaal afgevlakte bovenstuk zorgt voor maximale zachtheid. Pièce de résistance is het glanzende metalen blokje, waarmee de flexveer is verbonden aan het voorstuk.

Uitgevoerd in vier masculiene kleuren. Donker havanna met een vleugje aqua blauw, transparant gemêleerd grijs met blauw, blond havanna en matzwart. Alle vier mooi, toch?
 


4. Joshi 8139 #kleinerekoppen


Een kunststof bril in maat 52-18-140 in drie donkere tinten. Matzwart, glanzend zwart en glimmend ultra havanna. 

Eerlijk is eerlijk, de bril kan zeker ook gedragen worden door een vrouw. Maar tijdens het ontwerpproces hadden we een man in gedachten, die op zoek is naar een niet al te groot kunststof montuur en die een opvallendere bril durft te dragen. En dat opvallende zit ‘m in het moderne gefarceerde voorstuk. 
 


5. Joshi 8141 #ovaal


Deze bril stond al héél lang op mijn verlanglijstje. 

Ik roep al een tijdlang dat ik zó graag een kleine ovaalvormige bril in de collectie wil. Een hoekige of pantobril staat nou eenmaal niet iedereen even mooi. En er zijn altijd brildragers die ooit een ovaaltje droegen en die weer op zoek zijn naar deze vorm.

Bovendien wil je niet weten hoe vaak ik de laatste tijd de volgende vraag kreeg aan de telefoon: “Ilse, heb je geen ovaaltje in je collectie? Ik heb een klant en die heeft in z’n hoofd dat hij een ovaalvormige bril wil kopen en ik heb geen idee waar ik die kan vinden.” 

Het is het wachten meer dan waard geweest. Hier is ‘ie lieve mensen: ons nieuwe model Joshi 8141.

Het frontje van kunststof, de andere delen van beta titanium. Vier klinknageltjes om de delen aan elkaar te verbinden. En ook de slanke neuspads zijn uitgevoerd in beta titanium. Een oldtimer, maar dan in een nieuw brillenjasje.

Door mijn hebberigheid - of noem het gerust keuzestress - zijn er zes schitterende kleurcombinaties ontstaan.

Ik beschrijf de kleuren deze keer niet; de foto’s spreken voor zich. Wel laat ik je nog weten dat de maat 47-25-140 is. 6. Joshi 8138 #big&clean


Deze hashtag zegt alles: BIG met maat 58-17-145 en CLEAN door zijn eenvoud, maar wel een lekker stoer ontwerp waar je niet omheen kunt.

Ook de drie kleuren zijn simpel: matzwart, shiny zwart en heel donker havanna met een prachtige hoogglans. 

Zoek je toch een klein subtiel detail? De logoprint is uitgevoerd in catchy gold.
 

 

Collectie online bekijken 

Dit zijn onze nieuwe mannenfavorieten. Er is natuurlijk nog veel meer moois te vinden in de Joshi Eyewear Collectie. Neem gerust een kijkje hier op onze website. 

De prachtige foto's die je overal ziet (met dank aan Irene van Wel Fotografie), kun je kosteloos en zonder zorgen gebruiken – ze zijn namelijk rechtenvrij. Ideaal om makkelijk jouw social media kanalen te verrijken met modieus beeldmateriaal. 

Live bij jou in de winkel

Ben je klaar om je collectie aan te vullen met de nieuwste mannenbrillen? Dat kan! Bel 06 38 75 48 34 of stuur eenvoudig een WhatsApp om een afspraak te maken. Mailen mag natuurlijk ook. 

Abonneer je op onze inspiratiemails

Vind je het leuk om meer van onze blogs te lezen? Je vindt ze hier op onze website. 

Wil je altijd als eerste op de hoogte worden gehouden? Of ontvang je deze mail liever op een ander mailadres? Abonneer je dan op onze TREND EYES Updates en ontvang de nieuwste updates direct in de door jou gewenste mailbox.

 

Geschreven door:

Ilse Kruijtzer

Laatste Blogs