Terug naar overzicht

Sinterklaas style update: van traditioneel naar trendy met de Joshi 8122

27 Nov 2023

Groot Sinterklaasnieuws! De Goedheiligman heeft zijn oog laten vallen op onze Joshi 8122. De perfecte keuze voor een spannende style update van traditioneel naar trendy, vinden wij. Ontdek alles over Sints favoriete montuur.


De Sint is toe aan een nieuwe bril en naar verluidt prijkt de schitterende Joshi 8122 bovenaan zijn verlanglijstje. Ja, je leest het goed: ook Sinterklaas heeft zijn wensen. Benieuwd hoe deze titanium topper uit de Joshi Collectie eruitziet en welke kleur het hart van de Sint op hol brengt? Ontdek hieronder alles over Sints favoriete montuur.

Kleur 1 #tijdlooszwart

Een tijdloze kleur die momenteel weer helemaal on trend is. En eigenlijk raakt zwart nooit uit de mode, net als onze geliefde kindervriend.

 

Kleur 2 #romantischrosé

Een romantische tint die warmte en gezelligheid uitstraalt. Deze kleur voegt een hippe touch toe aan Sints traditionele kostuum.

 

Kleur 3 #traditioneelgoud

Al eeuwenlang de lievelingskleur van Sinterklaas. Wordt het tijd voor een nieuwe kleur? Of is het een goed idee om alles bij het oude te laten en weer volledig te gaan voor klassiek goud?

Kleur 4 #stijlvolzilver

Perfect voor het spotten van daken in het maanlicht en voor het lezen van die eindeloze verlanglijstjes. Een upgrade voor zijn klassieke Sinterklaaslook.

Joshi 8122, ook voor de hippe brildrager van nu

Terwijl wij in deze blog fantaseren over de nieuwe brillenlook van Sinterklaas mogen we natuurlijk niet vergeten dat deze nieuw gelanceerde Joshi 8122 ook beschikbaar is voor stervelingen zoals jij en ik. Een stoer montuur vervaardigd uit block titanium met een geweldig draagcomfort.

Dus zorg dat je deze nieuwe eyecatcher in huis hebt. En wie weet, misschien kiest de Goedheiligman wel jouw optiekwinkel uit om zijn eeuwenoude look te vernieuwen en gaat jouw winkel de geschiedenisboeken in als hofleverancier van Sinterklaas…

Snel naar de Sinterklaasbril 2.0 > 

 

Geschreven door:

Ilse Kruijtzer

Laatste Blogs