Terug naar overzicht

Nieuw stylish duo

27 May 2023

Ontdek twee nieuwe hippe panto brillen in onze collectie. Allebei gemaakt van Monel, het meest gangbare materiaal dat wordt gebruikt voor het maken van brillen.

We stellen dit nieuwe stylish duo met liefde aan je voor. Laten we beginnen met model 8097.  

Joshi 8097

Dit is een oversized panto model in maat 54-18 en veerlengte 145. Ondanks zijn flinke maat zorgt het dunrandige metaal voor een zachte uitstraling.

We vinden dat zowel mannen als vrouwen deze bril kunnen dragen, maar het hangt een beetje af van de kleur.

De eerste kleur heeft een eenvoudige maar prachtige all-over rosétint. Rosé blijft het goed doen. Dus zeker blijven inkopen deze modetint.


Een combi van matzwart met roségoud voor kleurnummer twee. Al heel wat jaren een klassieke combinatie waar nog steeds veel vraag naar is.Voor klanten die het mooiste zijn met een koele kleur, is er een kleurencombi van mat blauwgrijs (kleur 3) met glimmend zilver. Ook de zeegroene variant (kleur 4) met zilver is een mooie optie voor deze doelgroep.

 


Mat bruin in combinatie met zacht roségoud als vijfde fashionkleur. A match made in heaven!

 

Joshi 8096

Om ook de brildragers met een smaller gezicht niet te vergeten, hebben we de populaire pantovorm laten maken in maat 50-18. Dit is model 8096 en hij heeft hetzelfde elegante design als zijn grote broer hierboven.


We kozen voor drie combinatiekleuren met rosegoud als basis. Zowel gecombineerd met zwart (kleur 1), blauw (kleur 2) en bruin (kleur 4). 


Daarnaast is er een variant (kleur 3) die volledig in glanzend goud is uitgevoerd. Dit is onze persoonlijke favoriet!

 

Voor beide modellen hanteren we een adviesverkoopprijs van 159 euro. Twee nieuwe makkelijk verkoopbare Joshi modellen om bijvoorbeeld je basiscollectie of je beeldschermcollectie mee aan te vullen.

Online bestellen 

We hebben het makkelijk voor je gemaakt. Met slechts een paar 'clicks' in onze webshop heb je deze twee toppers morgen al in je winkel hangen. Kies je favoriete kleur, vul in hoeveel je er wilt hebben, klik op de bestelknop, voeg de bril toe aan je winkelmandje, vul de naam van je optiekwinkel en je e-mailadres in en voilà,  klaar is kees!

We kijken uit naar je bericht!

P.S. Wist je trouwens dat alle onze foto’s rechtenvrij zijn? Je mag ze met een gerust hart delen op je eigen sociale mediakanalen of gebruiken ter verfraaiing van je website. 

 

Geschreven door:

Ilse Kruijtzer

Laatste Blogs