Terug naar overzicht

BARBIE. De hype van deze zomer...

31 Aug 2023

...en wij gaan er lekker in mee. Ontdek in deze blog hoe de speelse tint ROZE jouw brillencollectie een frisse eigentijdse look geeft.

Barbie-manie

Het kan je niet ontgaan zijn: de blockbuster van deze zomer is Barbie. Miljoenen mensen zagen de film al. De band Coldplay zong tijdens hun shows in de Amsterdam Arena ‘Barbie Girl’ en winkels hangen vol met Barbie merchandise. Ook op social media word je overspoeld met de ‘Barbie-manie’. En niet alleen de Barbie-pop neemt hierdoor weer toe aan populariteit, ook de kleur roze. En ja, wij gaan lekker mee met deze hype. :-)

Always one step ahead

In de dynamische modewereld is het van cruciaal belang om altijd een stap voor te blijven op de nieuwste trends. En deze zomer heeft één trend de mode-industrie totaal op zijn kop gezet. Wereldwijd. De opkomst van alles wat met Barbie te maken heeft.

Van felroze outfits tot glinsterend roze accessoires, de Barbie-esthetiek is overal aanwezig. En het leuke nieuws? Wij bij Joshi Eyewear omarmen deze trend en laten zien dat we stijlvol vooruitdenken met onze collectie brilmonturen!

J8125-1

De kracht van roze

Net zoals de legendarische Barbie zelf, straalt de kleur roze een krachtige combinatie uit van levendigheid en zelfvertrouwen.

Bij Joshi Eyewear beseffen we dat deze speelse tint jouw brillencollectie een frisse, eigentijdse look kan geven. 

Onze selectie van roze en roségouden brillen is zorgvuldig door ons samengesteld. We hebben deze trendkleur toegepast in zowel de kunststof- als ook in de metaalcollectie. Je vindt deze tint terug in een aantal leesbrillen en je ziet de kleur zelfs als subtiel accent in een aantal herenmodellen, zodat ook modebewuste mannen deze trend kunnen volgen.

J8119-1

Van het grote scherm naar de modewereld

Onze collectie biedt dus een breed scala aan roze brillen die aansluiten bij diverse smaken en voorkeuren. Of je klanten nu kiezen voor subtiele roze accenten of gedurfde all-over roze brillen; we hebben voor elke stijl en smaak de passende bril.

Dus, ben je klaar om jouw klanten de kans te geven om ook op het gebied van oogmode in de Barbie-hype op te gaan? Scroll of swipe verder en kijk hoe wij bij Joshi Eyewear deze trend hebben vertaald. 

J8118-3

J7922-5 & J8124-3

J8085-1

J8119-1, J8018-11J8124-3

J7922-5 & J7922-1

J8018-11

J8124-3

J8125-1


 

 

Geschreven door:

Ilse Kruijtzer

Laatste Blogs