Terug naar overzicht

Zomer bestsellers: dit zijn de 5 must-have Joshi brillen

16 Jul 2023

In onze nieuwste blog vind je een flitsend overzicht van de vijf actuele Joshi zomer bestsellers. Heb jij ze al in huis?

Joshi zomer favorieten, zo noemen we de Joshi brillen die de afgelopen maand door heel veel optiekvrienden uit België en Nederland werden besteld. Persoonlijk in de winkels of online via de webshop.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een makkelijk verkoopbare pantoschijf voor hem maar zeker ook voor haar, of die powerlook van beta titanium? En heb je al kennisgemaakt met die nieuwe herenschijf van acetaat die een vliegende start maakte?

Dit zijn onze 5 zomer bestsellers van dit moment.

1. Joshi 8086 - evergreen to be

Dit fraaie montuur zit al een tijdje in de collectie. En dat zal ook zo blijven. Een evergreen to be deze bijna ronde schijf in maat 51-18. Gemaakt van prettig draagbaar beta titanium.

In de kleuren zilver met zwart, roségoud met blauw, roségoud met bruin en de vierde duokleur bestaat uit mosgroen met roségoud.
Sinds een paar weken aangevuld met 2 uni-kleuren zwart en roségoud. En ze gaan als warme broodjes!

Joshi 8086
Adviesverkoop: €179,-


2. Joshi 8061 - panto lieveling

De panto bril die bij iedereen in de smaak valt, zowel qua prijs (adviesverkoop €129.-) als wat betreft vormgeving. 

Hij is gemaakt van dun acetaat. Kenmerkend zijn de hoog aangezette slanke veren. Op het front en op de veren zijn kleine klinknageltjes bevestigd voor de classic touch. Deze uitblinker is er in negen kleuren van klassiek havanna, basic black tot zomers framboosrood en alles daar tussen.



Joshi 8061
Adviesverkoop: €129,-

Op zoek naar meer kunststof panto stijlen? Deze vind je in overvloed in onze collectie. Kijk maar eens naar de modellen: J-7990J-8018J-8016J-8084 en J-7960


3. Joshi 7922 - metaal topper

Het lijkt erop dat metalen monturen iets minder aanwezig zijn in de huidige collecties. Toch steekt model 7922 nog steeds met kop en schouders boven alle Joshi brillen uit. Een montuur dat niet meer uit onze collectie is weg te denken.

Gemaakt van stainless-steel. De vorm is net niet rond en past daardoor op veel gezichten. Je ziet dat ook wij fan zijn. Hij is er namelijk in maar liefst 10 kleurvariaties!

Joshi 7922
Adviesverkoop:
€149,-

Zoek je een mini variant van dit model, kijk dan naar model J-8004 (dezelfde vormschijf maar maatje 47). 
Liever deze retro ronde vorm in een ruimere maat? Klik dan door naar model J-7887 (maat 51). 


4. Joshi 8117 - mannenbril zonder poespas

Model 8117 is ontstaan op de beurs in Milaan dit jaar. Op zoek naar een acetaat herenbril zonder poespas stuitten we op deze mannen schijf. We gooiden er ons Joshi sausje overheen en voilà, een nieuw montuur was geboren. Eind mei begroetten we deze debutant in ons brillen magazijn.

Voor al die mannen die jouw winkel binnenstappen en zeggen: “Ik zoek een makkelijke niet al te opvallende bril”. Dit is ‘m!

En weet je waar ze nog blijer van worden? De heren kunnen kiezen uit maar liefst zes neutrale kleuren (op de foto in het midden hieronder is de transparant groene te zien; kleur 3). En de bril is ook nog eens lief voor zijn portemonnee. Hij heeft namelijk een adviesverkoopprijs van 139 euro.

Joshi 8117
Adviesverkoop: €139,-

 

5. Joshi 8083 - comfortabele herenbril

We sluiten ons favo lijstje af met een andere easy going herenbril met net een tikkeltje meer comfort. Voor het front van dit model hebben we High Density Cellulose Acetate gebruikt en de veren zijn van beta-titanium. Dus corrosiebestendig en flexibel. 

Een mannelijke hoekige vorm maar met een zachte uitstraling door de afgeronde hoeken. En een brede neusmaat. Altijd fijn, toch? 

Joshi 8083
Adviesverkoop: €159,-


Wij staan voor je klaar! 

Wacht niet langer en zorg ervoor dat je klaar bent voor een geweldige zomer met onze trendy Joshi brillen. We kijken ernaar uit jou te helpen om jouw klanten blij te maken met de must-have bril van dit moment! 

 

Geschreven door:

Ilse Kruijtzer

Laatste Blogs