Terug naar overzicht

It’s a family affair: Chris versterkt ons team

19 Feb 2024

​Sinds januari stroomt een nieuwe frisse energie door onze brillengroothandel. Trots als een pauw stellen we je graag voor aan onze nieuwste aanwinst: Chris, onze jongste zoon.

Chris, 25 jaar jong, heeft al een indrukwekkende reis achter de rug. Op zijn achttiende verkende hij met een rugzak de wereld, waarna hij zich in Breda vestigde en vorig jaar afstudeerde in Media en Entertainment Management aan de Breda University of Applied Sience (BUas). Recentelijk lanceerde hij FurryMuzzle, waar hij in samenwerking met Kay gepersonaliseerde hondenriemen ontwerpt.

Met de paplepel ingegoten

Christophe (zoals hij officieel heet) heeft van jongs af aan van heel dichtbij ervaren hoe wij ons bedrijf Kruytzer TREND EYES runnen. Al 24 jaar is ons bedrijf namelijk aan huis gevestigd en heeft hij het reilen en zeilen van een brillengroothandel met de paplepel ingegoten gekregen. 

Wanneer er vriendjes over de vloer kwamen, waarschuwde hij altijd: “Als de telefoon gaat, moet je stil zijn, want dan is mama met klanten aan het bellen.” En toen hij ouder werd, werd hij regelmatig ingezet om kleine klusjes te doen, die varieerden van de post wegbrengen tot het inpakken van brillenzendingen.

Happy camper

Sinds Chris begin dit jaar officieel is begonnen, heeft hij al bijna alle aspecten van de groothandel verkend. Tijdens onze recente inkooptrip naar Milaan beheerde hij de binnendienst: nam telefoontjes aan, beantwoordde vragen, verwerkte bestellingen en plande afspraken. Hij heeft digitale taken aangepakt die waren blijven liggen en is al diverse keren op pad geweest met het brillenkoffer. 

Chris geniet enorm van zijn nieuwe werk, vooral van de afwisseling, het binnen- en buitenwerk, en het klantencontact. “Pap en mam, jullie hebben echt geweldige klanten!”, zegt hij vaak.

De diversiteit en levendigheid van de gesprekken onderweg passen hem goed. Nieuwe kennis pakt hij snel op en hij weet zijn werkzaamheden perfect te combineren met zijn eigen start-up.

All in the family

Mogelijk herinner je je Chris van onze fotoshoots; hij is bijna altijd aanwezig en verantwoordelijk voor het maken van de video's die we delen op onze sociale media.

Maar laten we ook onze oudste zoon, Sebastiaan, niet vergeten te vermelden. Hoewel hij niet direct betrokken is bij de bedrijfsvoering, ondersteunt hij ons altijd waar nodig. Samen met Isabella en Bart vormt hij het gezicht van onze Joshi-brillenlijn.

Al met al kunnen we met trots zeggen: it's a family affair!

To new beginnings

We kijken vol enthousiasme uit naar de toekomst met Chris aan boord. Zijn jeugdige energie en creativiteit is een waardevolle toevoeging aan ons team. We zijn ervan overtuigd dat zijn frisse blik en enthousiasme nieuwe mogelijkheden brengt voor onze brillengroothandel.

 

Geschreven door:

Ilse Kruijtzer

Laatste Blogs