Terug naar overzicht

Wintertijd = leesbrillentijd

19 Oct 2022

Het wordt weer vroeger donker en dat betekent dat de leesbrillen sneller tevoorschijn worden gehaald. Ontdek onze twee favoriete Joshi-readers.

Aanstaande zondag is het de laatste zondag van oktober en dat betekent dat in Nederland de wintertijd ingaat. In België hebben ze hier een andere naam voor bedacht. Daar begint op 30 oktober het winteruur.

Dit is het moment dat het ’s avonds weer eerder donker wordt en jouw klant sneller naar een leesbril grijpt.

 

Als één van de weinige aanbieders in Nederland en België hebben wij altijd een aantal goedlopende leesbrillen in de collectie. We lichten er twee voor je uit. 


Joshi 7947

Model Joshi 7947 is uitgevoerd in een eenvoudig nylor design. Zowel de neusbrug als de veren zijn gemaakt van memory titanium. Dat geeft deze look-over een hoog draag- en gebruikerscomfort.

De vijf kleuren zijn ongecompliceerd: zwart, bruin, blauw, gun en roségoud.

Adviesverkoop € 139.-

 

Joshi 8037

Ben je op zoek naar een minder klassiek nylor design dan kies je uit de vijf kleurrijke uitvoeringen van model Joshi 8037. Gemaakt van acetaat inclusief flexveren.

Adviesverkoop € 129.-

 

Bestellen?


Alle Joshi-leesbrillen liggen op voorraad in ons magazijn en kunnen morgen in jouw winkel hangen. Bestel je readers vlot en eenvoudig via onze webshop, dan pakken we ze vandaag nog voor je in! Bellen of mailen mag natuurlijk ook. 

P.S. Vergeet je niet om zondag de klok een uur achteruit te zetten?

 

Geschreven door:

Albert Kruijtzer

Laatste Blogs